Even geduld

Pfaff Ambition Essential

Pfaff

Dubbelstransport

De Pfaff Ambition Essential heeft het ingebouwde IDT systeem ( Ingebouwd Dubbelstof Transport), voor gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan.  

Steken

Deze machine heeft 110 nuttige en decoratieve steken en 2 lettertypes. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 4 mm en een breedte van 7 mm. Knoopsgaten naai je zeer eenvoudig: je hoeft alleen maar de knoop in de bijgeleverde knoopsgatenvoet te leggen en de machine maakt het knoopsgat voor je. Je kunt kiezen uit 6 verschillende knoopsgaten. 

Naaifuncties 

De extra hoge naaivoet maakt het naaien van dikkere stof eenvoudig. De persvoetdruk kun je instellen, zodat je alle stoffen probleemloos kunt verwerken. Met de ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken. De functie naaldstop boven/onder is handig bij het keren. Ook heeft deze machine een automatische afhechtfunctie. 

Handige extra’s

De spoel plaats je snel en eenvoudig in de bovenzijde van de vrije arm. De Pfaff Ambition Essential heeft een grote naairuimte rechts van de naald, voor de grote naaiprojecten. De dubbele led-verlichting zorgt voor goed zicht op je werk. Met de 2 garenpennen naai je eenvoudig met een tweelingnaald: handig voor gelijkmatige dubbele stiksels.

Bekijk de productfiche
€ 599,00