Even geduld

Pfaff Quilt Ambition 2.0

Pfaff

Steken

De Pfaff Quilt Ambition 2.0 heeft 195 ingebouwde steken, waaronder vele quiltsteken en 4 lettertypes. Met de knoopsgatenautomaat naai je heel eenvoudig 7 verschillende knoopsgaten. Steekbreedte en -lengte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm. Je kunt tot 20 steken en/of letters combineren en opslaan in één van de vier geheugens. Knoopsgaten maken is eenvoudig: je hoeft alleen maar de knoop in de bijgeleverde knoopsgatenvoet te leggen en de machine maakt het knoopsgat voor je.  

 

Ingebouwd transport

Uiteraard heeft deze Pfaff het functionele ingebouwde IDT systeem ( Ingebouwd Dubbelstof Transport) voor een gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan.  

 

Quilten

De Pfaff Quilt Ambition 2.0 heeft een grote naairuimte van 20 cm rechts van de naald, voor quilten en de grote naaiprojecten. Met de extra hoge naaivoet naai je eenvoudig de dikkere stoffen. Naast de standaard naaivoeten heeft deze machine ook 2 quiltvoeten.  

 

Naaifuncties

De persvoetdruk is instelbaar, zodat je alle stoffen probleemloos kunt verwerken.

De onderdraadsensor geeft je een melding wanneer de spoel bijna leeg is, dus je zit nooit meer halverwege je project zonder spoelgaren. Met de ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken. De naaldstop boven/onder functie is handig bij het keren. Met de start/stoptoets kun je lange banen naaien zonder het bijgeleverde voetpedaal te gebruiken. Ook heeft de Pfaff Quilt Ambition 2.0 een automatische afhechtfunctie. De snelheid doseer je met de snelheidsschuif. Met de 2 garenpennen kun je naaien met een tweelingnaald, handig voor gelijkmatige dubbele stiksels. 

 

Handige extra’s

 

Met de bijgeleverde stylus kun je de juiste steek opzoeken: een tik op het touchscreen en je ziet wat je keuze is. De 3 led-lampen zorgen voor goed, schaduwvrij zicht op je werk: prettig voor je ogen. De spoel leg je makkelijk in, aan de bovenzijde van de vrije arm.

 

Bekijk de productfiche
Adviesprijs
Onze prijs
€ 854,00