Even geduld

Brilliance 75Q

Husqvarna

Husqvarna-Viking Brilliance 75Q
De Husqvarna Viking Brilliance 75Q naaimachine heeft een interactief kleuren-touchscreen met hoge resolutie dat gemakkelijk te gebruiken is. Gebruik gewoon uw stylus of een optionele USB-muis om alle functies, steken en informatie met een aanraking te activeren! De kleuren met hoge contrasten op het scherm maken het gemakkelijk uw weg te vinden tijdens het navigeren door de diverse schermen voor naaien en programmeren. Verder beschikt deze naaimachine over verschillende, unieke steek technieken zoals themasteken, applicatiesteken, pailletsteken, pop-upsteken, versiersteken en garensteken.

 

Interactief Kleuren touchscreen
Steken en alle belangrijke informatie over de steek wordt op ware grootte op het kleurren tochscreen getoond. Scherm (70 x 53mm) – resolutie: 320 x 240

 

Exclusive sensor system functie
Het systeem registreert automatisch de dikte van de stof terwijl u naait. Zo past de naaimachine zich snel aan voor een gelijkmatig transport.

 

 

Sensorvoet omhoog
De naaivoet wordt automatisch omlaag en omhoog gebracht voor iedere naaitechniek. Vier posities: omlaag, draaien, omhoog en extra hoog. Brengt de transporteur automatisch omlaag bij de extra hoge stand voor maximale ruimte om dikke, zware stoffen en quilts eenvoudig onder de naaivoet te kunnen schuiven.

 

Sensorvoet draaistand
De naald eenvoudig omlaag bewegen of zweven zo kun je gemakkelijk draaien, appliqueren of te quilten.

 

Sensorvoetdruk
De naaivoet registreert doorlopend de dikte van de stof en past automatisch de naaivoet druk aan, voor een gelijkmatig stoftransport van alle soorten stoffen.

 
Bekijk de productfiche
Onze prijs
€ 2099,00