Even geduld

Pfaff Creative 1.5

Pfaff

Met Ingebouwd Dubbelstof Transport, wat is dat?

Deze Pfaff naai-/borduurmachine heeft het IDT systeem ( Ingebouwd Dubbelstof Transport), dat zorgt voor een gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan. Maar ook zwaardere stoffen zijn geen probleem.

 

Steken

De Pfaff Creative 1.5 heeft 150 naaisteken, 7 volautomatische éénfase knoopsgaten en 2 ingebouwde naailettertypes. Combineer tot 60 steken en/of letters in het reeksgeheugen - naai steeds opnieuw in één stap. Druk eenvoudig op de toets OPSLAAN om je reeks op te slaan. De instellingen van ingebouwde steken verander je eenvoudig naar eigen wens, voor persoonlijke steekinstellingen. Je kunt steken of borduurmotieven horizontaal en/of vertikaal spiegelen voor nog meer creatieve mogelijkheden. De steeklengte kun je instellen tot 5 mm en de steekbreedte tot 7 mm.

 

Naaifuncties

Met volledig automatische draadspanning, voor regelmatige steken. De machine hecht automatisch af aan het begin en/of einde van een naad, voor een snelle, eenvoudige afwerking. Ook snijdt hij automatisch de boven- en onderdraad af, met een druk op een toets: een echte tijdbespaarder. Je kunt met de naaldstop boven/onder de naald zo instellen dat deze omhoog of omlaag in de stof stopt voor draaien, applicaties etc.

 

Nog meer functies

De start/stop toets maakt naaien zonder voetpedaal mogelijk. Dat is erg handig als je lange banen naait, knoopsgaten maakt of uit de vrije hand naait. Met de snelheidsschuif pas je de naaisnelheid aan voor speciale garens, technieken of je persoonlijke voorkeur. De transporteur is verzinkbaar: ideaal voor meanderen, borduren uit de vrije hand of stoppen. Met de ingebouwde draadinsteker kun je makkelijk en snel inrijgen: handig tijdens het borduren en als je veel draadwissels hebt.

 

Borduurfuncties

Deze machine heeft 101 ingebouwde borduurmotieven in verschillende afmetingen en 2 borduurlettertypes, die je met de borduurunit kunt maken. In de bijgeleverde Embroidery Intro Software vind je extra borduurmotieven en ontdek je nieuwe mogelijkheden. Gebruik de software op je pc om je borduurmotieven aan te passen, persoonlijk te maken en met elkaar te combineren. Roteer, spiegel pas schaalverdeling toe en vergroot/verklein. Voeg letters of monogrammen toe om je ideeën helemaal af te maken.

 

Importeer (je eigen) motieven 

Via de usb-poort kun je ook je eigen borduurmotieven importeren. Ook bevat de bijgeleverde USB Embroidery Stick van 4Gb nog meer borduurmotieven die bij de machine worden geleverd. Met de gratis Pfaff download heb je een handig programma op je pc voor het bekijken en organiseren van al je borduurmotieven. Voor wie nog meer wil heeft Pfaff ook optionele borduursoftware om helemaal zelf je eigen borduurmotieven te ontwerpen.

 

Groot borduurgebied

De Pfaff Creative 1.5 heeft een groot borduurgebied. Met de grote werkruimte van 20 cm rechts van de naald is er veel ruimte voor je werkstukken: ideaal voor quilt of andere grote projecten.

 

Display

Druk op de infotoets om belangrijke naaiadviezen te bekijken op het verlichte grafische display. Op dit display kun je sowieso al je selecties en opties zien. De steken worden er op ware grootte weergegeven.

 

Prettige spoel

De spoel leg je van bovenaf in, dus eenvoudige spoelwissel. Je hoeft de draad niet opnieuw in te rijgen om op te spoelen als je direct vanaf de naald opspoelt. Het opspoelen stopt automatisch wanneer je klosje vol is.

 

Handige extra’s

 

De heldere, energiezuinige led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk. Het afneembare accessoiresbakje maakt je naaioppervlak groter en houdt al je accessoires netjes op hun plaats. Verwijder het bakje om makkelijk bij de vrije arm te kunnen.

Bekijk de productfiche
Onze prijs
€ 1399,00