Even geduld

PR 1055 X

Brother

Promoprijs of tot 30/9 aan 10990 euro met gratis PE Design 11 (twv € 1599)

 
 

Bedrijfsmatig of hobby-matig? Welke manier van werken belangrijk is voor u, de PR1055X borduurmachine met tien naalden zit vol met functies om uw borduurwerk naar een hoger niveau brengen.

De PR1055X verwerkt met gemak grotere kledingstukken of stoffen zoals jassen en quilts. Dankzij het grote borduurgebied en het ruime aanbod borduurramen en -frames kunt u borduren op nagenoeg ieder kledingstuk of iedere stof. Maar voor het borduren van kleinere en delicate items – de PR1055X is een zeer veelzijdige borduurmachine!

Met 10 naalden voor creatief gebruik - ideale flexibiliteit om snel en eenvoudig meerkleurige ontwerpen te borduren. Het grote aantal ingebouwde borduurpatronen zorgt voor oneindige creatieve inspiratie.   Meer lettertypen, meer bewerkingsfuncties en meer technologie die uw projecten uit laten komen waar u altijd al van gedroomd hebt. Gebruik de ingebouwde camera om projecten in het borduurraam te scannen, randen te verbinden of borduurpatronen op de exacte plaats te zetten. Of maak uw eigen ontwerpen op het scherm met My Design Center door direct op het LCD-beeldscherm te tekenen en met een druk op de knop meandersteken en decoratieve opvulsteken toe te voegen.

En dan.. de bedrijfsmatige mogelijkheden! De PR1055X is een creatieve krachtpatser en tegelijk een ongelooflijk harde werker. Tijd is geld – dus deze functies maken het gemakkelijk om meteen aan de slag te gaan met de snelheid van 10 naalden, automatisch draadinrijgsysteem en kleurensorteren. Dankzij duidelijke meldingssysteem is er geen uitvaltijd, dus kunt u super productief zijn. Bovendien zijn er optionele functies zoals een pettenframe voor diverse petmodellen om uw productlijn uit te breiden. Met de draadloze WLAN-verbinding en de optionele PE-Design 11-software kunt u tot 10 machines koppelen en uw hobby laten uitgroeien tot een volwaardige business. 

Het draait niet allemaal om zaken, want laten we eerlijk zijn – dit is allemaal begonnen met uw creatieve start En deze machine is gemaakt om te creëren!

Klik hier om meer te weten te komen over de geweldige PR1055X en de functies ervan.

Ga voor hulp en tips bij het voorbereiden en instellen van uw machine naar support.brother.com. Neem ook eens een kijkje op onze accessoirepagina om voor informatie over nog meer nuttige en vernuftige accessoires.

Op de PR1055X is de My Design Center-functie nu in de machine ingebouwd!  De InnovEye Plus-technologie, verwerkt in My Design Center bieden u nieuwe ontwerpmogelijkheden  – gebruik het scanframe om lijntekeningen, clipart-afbeeldingen of teksten te scannen en deze te converteren in een borduurpatroon.

 
 
Bekijk de productfiche
Adviesprijs
Onze prijs
€ 9890,00