Even geduld

Pfaff Creative Ambition 640

Pfaff

Wilt u graag een PFAFF naaimachine met een boventransport én de mogelijkheid om te kunnen borduren? De PFAFF Creative Ambition 640 heeft het allemaal. Borduren tot 240x150, 150 naaisteken, automatische draadspanning en een USB aansluiting voor onbeperkte mogelijkheden. Geleverd inclusief Embroidery intro software. De PFAFF Creative Ambition 640 is een speciaal jubileeummodel ter ere van het 160 jarig bestaan van PFAFF en wordt geleverd met een gratis kadoset met naaivoeten t.w.v. 150 euro.

 
Naaien. De Creative Ambition 640 is allereerst een veelzijdige naaimachine. Met 150 steken, waaronder automatische knoopsgaten en twee naailettertypes. Zoveel naairuimte rechts van de naald (200mm) zorgt voor veel naaigemak. Het originele IDT systeem van PFAFF (boventransport) zorgt voor een perfecte steek en transport van iedere stofsoort. U rijgt eenvoudig in met de draadsteker en de bovenin liggende spoel.
 
Borduren. De Creative Ambition 640 heeft een maximaal borduurbereik van 240x150, waarvan de borduurring wordt meegeleverd. Met de USB aansluiting kunt u zelf onbeperkt borduurmotieven aanvoeren. De machine beschikt tevens over 101 reeds ingebouwde motieven en twee borduurlettertype (drie formaten). Met de gratis meegeleverde borduursoftware, kunt u op een laptop of computer motieven combineren, vergroten, verkleinen, spiegelen en personaliseren. In de software staan nog eens 10 extra lettertypes.
 
De PFAFF Creative Ambition 640 wordt geleverd inclusief borduurring 240 x 150, 8 naaivoeten, Nederlandse handleiding, harde beschermkoffer, 5 jaar garantie en gratis Intro Embroidery Software.
Bekijk de productfiche
Onze prijs
€ 1799,00